1001 Curiositats De Girona I El Gironès

gironaEntre les Gavarres, les Guilleries, la serra de Rocacorba i els terraprims empordanesos es troba la comarca del Gironès i al bell mig, la seva capital, Girona. El passeig que proposa aquest llibre, a mode de llambregada, és un recorregut fragmentari a través dels seus accidents, les seves corbes d?’aigua, els seus racons més emblemàtics i entranyables que ho són perquè la seva gent els ha volgut així: Castells enderrocats d’?intacta glòria, monestirs i santuaris, màgiques valls, dolls d’?aigua amb llegenda, illes dins de rius, fauna excepcional, plana i muntanya. I és que la comarca és rica pel paper que juguen i han jugat poblacions com Salt, Sarrià, Cassà, Quart, Sant Gregori, etc. En aquest llibre llegireu històries realment curioses, que han passat de generació en generació i que encara avui s’?expliquen als fills i amics per entendre una mica més el seu origen.

Compra en línia

 

Mar bosch

Mar Bosch Oliveras, nascuda a Girona el maig del 1981, és llicenciada en Filosofia i especialitzada en Periodisme Cultural per la Universitat de Girona.

Durant els darrers anys s’ha dedicat bàsicament al món de l’educació, tot i que no ha deixat d’exercir de crític cultural a través de la lletra escrita. També ha treballat en el camp social a través del grup d’entitats Plataforma Educativa, gestionant projectes socials i col·laborant amb el departament de comunicació.

De ben petita es va aficionar a escriure històries per entretenir familiars i amics. Primer van ser poemes. Després relats curts. Finalment, articles, ressenyes i reflexions al seu refugi personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok