1001 Curiositats De Girona I El Gironès

gironaEntre les Gavarres, les Guilleries, la serra de Rocacorba i els terraprims empordanesos es troba la comarca del Gironès i al bell mig, la seva capital, Girona. El passeig que proposa aquest llibre, a mode de llambregada, és un recorregut fragmentari a través dels seus accidents, les seves corbes d?’aigua, els seus racons més emblemàtics i entranyables que ho són perquè la seva gent els ha volgut així: Castells enderrocats d’?intacta glòria, monestirs i santuaris, màgiques valls, dolls d’?aigua amb llegenda, illes dins de rius, fauna excepcional, plana i muntanya. I és que la comarca és rica pel paper que juguen i han jugat poblacions com Salt, Sarrià, Cassà, Quart, Sant Gregori, etc. En aquest llibre llegireu històries realment curioses, que han passat de generació en generació i que encara avui s’?expliquen als fills i amics per entendre una mica més el seu origen.

Compra en línia

 

Mar bosch

Mar Bosch Oliveras, nascuda a Girona el maig del 1981, és llicenciada en Filosofia i especialitzada en Periodisme Cultural per la Universitat de Girona.

Durant els darrers anys s’ha dedicat bàsicament al món de l’educació, tot i que no ha deixat d’exercir de crític cultural a través de la lletra escrita. També ha treballat en el camp social a través del grup d’entitats Plataforma Educativa, gestionant projectes socials i col·laborant amb el departament de comunicació.

De ben petita es va aficionar a escriure històries per entretenir familiars i amics. Primer van ser poemes. Després relats curts. Finalment, articles, ressenyes i reflexions al seu refugi personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web fa us de cookies ¿Les acceptes? Més informació Si