L’Anna i el misteri del peixos abissals

c4e8c7_anna3pAquest personatge, creat per Magí Marcé, ha aconseguit crear un nombrosíssim grup de seguidors o seguidores fidels amb les seves dues aventures anteriors, L’Anna parla amb els peixos i L’Anna i els peixos pelàgics.

En aquesta ocasió, l’Anna, que compta altre cop amb la companyia del peixet Òscar, entra en contacte amb un món nou, el dels peixos abissals.

Per fer-ho, l’Anna se submergeix fins al 1.000 metres de fondària per conèixer els animalons, molts d’ells sorprenents, que hi viuen i gaudir amb ells de les aventures que comporta estar en un entorn que, per a les persones, encara és força desconegut.

Com en els lliuraments anteriors, les coneixences que fa l’Anna en nova aventura de l’Anna han estat contrastades amb científics i científiques, que avalen la coherència i la veracitat de tot el que s’hi explica.

Així, els llibres de l’Anna i els peixos, que compten amb el suport de la FECDAS, esdevenen una magnífica eina divulgativa a l’hora de fer conèixer a la canalla el món que viu i batega sota la superfície del mar.

La col·lecció d’adhesius que acompanya el llibre i que permet que els seus lectors i lectores interactuïn de manera directa amb els peixos de què se’ls parla incrementen el valor d’una proposta que té la seva continuïtat garantida.

COMPRA EN LÍNIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web fa us de cookies ¿Les acceptes? Més informació Si