Bonaventura Ansón

ansonbarcaBonaventura Ansón és un autor d’allò més versàtil. Al llarg de la seva trajectòria ha excel·lit en la pintura, el dibuix, la ceràmica i l’escultura.

Algunes obres de Bonaventura Ansón:

 

“BALL DE NUVOLS”Foto webBALL DE NUVOLS

Peça escultòrica referent a la sèrie “Nuvols” en acabat de bronze. Aquesta sèrie va fer-se originàriament en metacrilat, material aquest escollit per la seva lleugeresa óptica. Algunes de les peces, com la present, s’acabaren definitivament en bronze.

Bronze. 2009. 28,5×24,5×21 cm.

 

 

 

 

 

Foto webDE NUVOLS I ESTAQUES“DE NUVOLS I ESTAQUES” 

En referència a la temàtica de les estaques, estris emprats a les platges perquè els pescadors traguessin les barques de l’aigua, es realitzaren una sèrie de obres pictòriques tan en oli com en tècniques mixtes. La present n’és una combinant, endemés, l’argument dels núvols com a complement del que l’artista vol expressar.

Técnica mixta. 2005. 32,5×44,5 cm.

 

Foto web. El vol de Hera“EL VOL DE HERA”

Referéncia de la Grècia antiga en tant que representa el record en l’abséncia de persones estimades: el vol de hera no és ni més ni menys que un contacte espiritual entre dos éssers.

Tinta. 2014. 24×32 cm.

 

 

 

 

“JOCS A L’ESPAI 2”   foto web JOCS A L ESPAI 2

Rara peça en l’execució de l’obra de l’artista. Aquests treballs es realitzaren en porcellana en els tallers de La Mercé, a Girona. Formes subtils de núvols en moviment.

Porcellana. 2009. 32,5×40,5 cm.

 

 

 

Per saber més sobre l’artista Bonaventura Ansón, podeu entrar a la seva web AQUÍ

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web fa us de cookies ¿Les acceptes? Més informació Si