Concert per la Llibertat

EL Concert per la Llibertat celebrat el 29 de juny al Camp Nou esdevé un clam sobiranista

 ep005167_1

 

Un cant a la llibertat; a la voluntat d’un poble de poder decidir el seu futur a través d’una consulta el més aviat possible. Amb aquest objectiu compartit, dissabte es va omplir el Camp Nou de persones i també de música i cançons de tot tipus i procedència que volien expressar el desig i la convicció que els catalans i les catalanes decidiran el seu futur com a poble l’any vinent.

 

concert per la llibertat

 

Enmig d’accions simbòliques com el mosaic “Freedom Catalonia 2014”, l’actuació castellera o el so de la cobla, les cançons de l’imaginari col·lectiu català dels darrers 50 anys, inclós un espectacle basat en l’obra de Lluís Llach, van convertir els assistents i les més de 700.000 persones que ho seguien des de casa per TV en una nova demostració de força de la força de la societat civil catalana.

 

img_1901

 

Milers de veus juntes repassant durant prop de 6 hores un extens programa de cançons que va ser interpretat per més de 400 artistes en un estadi ple que no va deixar d’animar i cantar per la llibertat. Un èxit d’acció reivindicativa en ple procés cap al lliure exercici del dret a decidir.

Podeu recuperar algunes imatges de l’esdeveniment en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web fa us de cookies ¿Les acceptes? Més informació Si