Concert per la Llibertat

EL Concert per la Llibertat celebrat el 29 de juny al Camp Nou esdevé un clam sobiranista

 ep005167_1

 

Un cant a la llibertat; a la voluntat d’un poble de poder decidir el seu futur a través d’una consulta el més aviat possible. Amb aquest objectiu compartit, dissabte es va omplir el Camp Nou de persones i també de música i cançons de tot tipus i procedència que volien expressar el desig i la convicció que els catalans i les catalanes decidiran el seu futur com a poble l’any vinent.

 

concert per la llibertat

 

Enmig d’accions simbòliques com el mosaic “Freedom Catalonia 2014”, l’actuació castellera o el so de la cobla, les cançons de l’imaginari col·lectiu català dels darrers 50 anys, inclós un espectacle basat en l’obra de Lluís Llach, van convertir els assistents i les més de 700.000 persones que ho seguien des de casa per TV en una nova demostració de força de la força de la societat civil catalana.

 

img_1901

 

Milers de veus juntes repassant durant prop de 6 hores un extens programa de cançons que va ser interpretat per més de 400 artistes en un estadi ple que no va deixar d’animar i cantar per la llibertat. Un èxit d’acció reivindicativa en ple procés cap al lliure exercici del dret a decidir.

Podeu recuperar algunes imatges de l’esdeveniment en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok