L’ERAM crea un joc de lectura interactiu

PRESENTACIÓ DE MALEDICCIÓ I ENTREGA DE PREMIS 2PUNTLLIBRE

El 7 de març es va presentar Maledicció a la Llibreria Les Voltes de Girona.

El jurat, Mercè Saurina, Josep M. Fonalleras i Maria Mercè Rocs, entregaren els rpemis del concurs literari de 2puntllibre als guanyadors Daniel Fernández Galeote, Francesc Rosado, Eudald Espluga i Guillem Company.

si         unnamed (5)

unnamed (6)

 

EL PROJECTE

La gènesis de 2puntllibre parteix d’un relayt escrit ezclusivament pel projecte, que narra una història succeïda dins la mateixa ciutat on es desenvolupen els fets.

Es fragmenta la narració la narració en diverses parts i  aquestes es presenten en una sèrie de plataformes diferents. Tots els passos seran localitzats en zones urbanes, llibreries, locals, comerços i finalment a les biblioteques municipals, on s’hi trobarà el relat original íntegre.

El projecte 2puntllibre

LA MISSIÓ DE 2PUNTLLIBRE

Crear una unió entre le snoves tecnologies i la literatura, apostant per una lectura transmèdia, apropa els clàssics lectors cap a un món innovador on pot veure, sentir i interactuar amb allò que les paraules expliquen.

LA VISIÓ DE 2PUNTLLIBRE

Una alternativa a la lectura convencional, que es caracteritza per diversificar el contingut en diferents plataformes, suports i llenguatges amb la finalitat de incentivar i canviar la manera de transmetre la literatura.

Per tant, el projecte es pot definir com un punt de connexió entre l’entreteniment i la cultura, estimulat i potenciat per comerços i entitats locals.

2puntllibre ha estat pensat com un projecte extensible a altre ciutats. De la mateixa manera, el projecte té una flexibilitat que li permey entrar en altres àmbits professionals com la publicitat.

Així mateix, el projecte e spodrà experimentar en la llengua local o en llengua anglesa, incorporant al projecte una vessant d’atractiu turístic del mateix municipi.

MALEDICCIÓ “Recollir un paquet i destruir-lo”

La prova pilot dle projecte es duu a terme a la ciutat de Girona. Maledicció, escrit per Daniel Fernández Galeote, va ser el relat escollit a través d’un concurs literari d’àmbit territorial.

Maledicció és la història que vertebrarà el joc transmèdia a la ciutat a través de l’itinerari marcat per l’autor. Es desenvolupa per localitzacions emblemàtiques de Girona com el pont de pedra i la Casa de Cultura i involucra negocis del món cultural com les llibreries i les biblioteques.

 unnamed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok