Llibertat Emocional

Llibertat emocional

Malgrat que l’evolució dels éssers humans ha estat meteòrica, des d’una perspectiva emocional estem a un pas de la prehistòria. Al llarg de centenars d’anys el progrés i el creixement, des d’aquesta perspectiva, han estat lents i plens d’entrebancs. Sens dubte, un dels principals obstacles ha estat la nostra submissió i esclavitud als propis sentiments i emocions. L’odi i l’enveja i sobretot la por, entre d’altres, han estat les guies del nostre comportament, molt més que no pas la nostra racionalitat. L’immobilisme, l’esclavitud emocional i la ignorància en les pròpies possibilitats ens converteixen en éssers més fàcils de sotmetre i dominar.

Compra en línia

 

Sobre l’autor:Llibertat emocional, Ferran Salmurri

Ferran Salmurri, psicòleg clínic d’àmplia trajectòria. És un estudiós i notable practicant del corrent de la psicologia cognitivoconductual, una aproximació amb uns beneficis que ell s’ha compromès a traslladar des de les consultes i les aules fins a la quotidianitat de la vida de la gent. Està convençut que la felicitat es pot “aprendre” i “ensenyar” i que la societat necessita, i es mereix, una educació millor en l’àmbit emocional que l’ajudi a evitar patiments innecessaris o a combatre’ls amb millors recursos. Amb Raó emoció, el seu últim llibre, ha satisfet sobradament les dues aspiracions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok