Ombres de Foc

ombres de focOmbres de foc, és una obra convincent de ficció històrica que segueix la família Klein des dels anys trenta fins els seixanta, i ofereix una visió fascinant de la bogeria ideològica que va envair Europa i que va portar a la Segona Guerra Mundial, com també descriu les filosofies i els avenços mèdics que es produïren en les dècades posteriors a la guerra.

Il·luminant les intrigues polítiques de la Guerra Civil Espanyola i de la Segona Guerra Mundial, i narrant els primers trasplantaments renals a França i Espanya durant la dècada dels seixanta, la novel·la lliga figures històriques com Freud, Josep Rovira, Hitler, Churchill, i Jacques Derrida amb la vida de personatges de ficció com la família Klein i gent de les brigades internacionals.

Trobem dins Ombres de foc una història d’una família, d’un amor impossible, de greus fracassos juntament amb èxits meravellosos dels humans que proporcionen una visió nova de la història del segle XX, que mai podran oblidar.

Compra en línia

Sobre l’autor:

Jeroni Alsina (ombres de foc)Jeroni Alsina va ser educat al Lycée Français de Barcelona. Un cop llicenciat en Medicina va ampliar la seva formació com a nefròleg, iniciant-se en un camp nou: els trasplantaments renals, a Paris (1964-1965) ia Londres (1972).
Ja retirat de la Medicina va aprendre l’ofici d’escriptor a la “Escola d’escriptura” de l’Ateneu barceloní, on va escriure en tres anys “Ombres de foc”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok