Presentació “20 converses sobre la independència de Catalunya, de Roser Pros-Roca

Aquest és un llibre de ocnverses en el qual una vintena de persones molt conegudes, i professionalment reconegudes, exposen el seu punt de vista al voltant de la qüestió més trascendental, transversal, compromesa i decisiva que s’ha plantejat al llarg dels darrers tres-cent anys al nostre país: el procés sobiranista fonamentat en la reclamació del dret a decidir. El lector hi trobarà un seguit de punt de vista sobre Catalunya, sobre la seva futura relació amb Espanya, amb Europa i amb el món. Vint converses amb vint personalitats amb les quals l’autora manté un pols amb l’objectiu d’establir les claus del procés des del punt de vista científic, econòmic, cultural, social, artístic, periodístic, polític i acadèmic, amb una condició prèvia: la llibertat per expressar cadascun el que vulgui a favor o en contra de la independència de Catalunya. Per això aquestes converses no deixaran indiferent i sera, de ben segur, motiu de discussió i de polèmica.

plantilla targeto                                                 plantilla cartell a3

Sobre l’autora:

 Roser Pros-Roca (El Vendrell, 1971), està graduada en Humanitats i té estudis de Ciències Polítiques i de Comunicació. La seva activitat en els mitjans de comunicació va iniciar-se l’any 1986 en mtijans de caràcter local i comercial, realitzant tasques de direcció i presentació de programes de ràdio, a la televisió comarcal del Baix Penedès i al Diari del Baix Penedès, entre altres. A l’actualitat està col·laborant en diversos mitjans i també escriur articles de caràcter comercial. És col·laboradors habituals de la revista digital Núvol i participa en altres publicacions, tan digitals com en paper. És editora de la revista digital De Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya. És autora de dos llibres: El Baix Penedès (1994) i el 125è aniversari del Cor d’Infants del Vendrell (2007). A banda, també ha participat en el distint llibres de caràcter col·lectiu: Calafell, el meu poble (1995), Tarragona enamora (2011). Yé oberts distints blocs que actualitz puntualment, prioritàriament dedicats al món de l’art i la cultura, que tenen centenars de visites cada dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok