Presentació I si parlem amb el veí del segon?, de David Vila

La independiència ha deixat de ser l’anhel d’una minoria i ha esdevingut una necessitat col·lectiva. L’asfixia econòmica, social i cultural a què es veu sotmès el país ens deixa aquesta sortida. Queda molta feina per fer, però. Un procés d’aquestes característiques genera dubtes, sobretot en aquella part de la població que fins ara no s’havia pantejat donar-hi suport.

La voluntat del llibre és explicar els avantatges de la independència a les persones que no ho acaben de veure clar, i fer-ho d’una manera planera, senzilla i, si és possible, amena. Perquè ens cal entendre que la independència beneficiarà tots els catalans, independentment de la condició econòmica, dels orígens o de la llengua que parlin habitualment.

2014-02-14_Girona-cartell_v3 1retallat2014-02-14_Girona-targeto_v3 retallat

Sobre l’autor:

David Vila i Ros (Sabadell, 1977). Dinamitzador lingüístic, escriptor i economista, ha pres part activament en moltes iniciatives de caire independentista. Ha estat president i portaveu nacional de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) i actualment és vicepresident d’Òmnium CUltural – Sabadell i de l’entitat Tallers per la Llengua. És autor de diversos llibres, els darrers dels quals són el recull de contes Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010) i l’assaig Català a la carta (Setzevents, 2012). Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació i actualment escriu al seminari La Directa, la revista Lletres i el seu blog Malgrat la boira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok