Presentació La paraula silenciada, de Marc Grijalvo

“No. No seria ell qui destaparia la caixa dels trons. No seria ell qui posaria els fonaments per destruir la unitat cultural d’un país que, malgrat tot, ell s’estimava. Ell no aixecaria la llebre, però com s’ho faria per ocultar-ho tot? Al cap i a la fi, encara que fos quatre segles més tard, la veritat sortia a la llum. Com podia destruir el document?”

Aquestes eren les primeres reaccions del Dr. Martínez en tenir a les mans un dels engany literaris més grans de tots els temps. La Unidad de España es veuria amenaçada i s’aixecaria un tsunami impossible de parar.

La paraula silenciada stà escrita en un estil àgil, directe, sense circumloquis, tal com raja, pensat perquè el lector no pugui abandonar la novel·la fins a conèixer el desenllaç dels esdeveniments.

cartell presentació grijalvo copiatargetomarcgrijalvo

Sobre l’autor:

Marc Grijalvo Pujol (Barcelona, 1978) compagina la tasca docent a l’Institut Cendrassosi la Universitat de Girona amb la consultoria privada a BM Consultors. En la tasca acadèmica i de recerca, ha estat guardonat amb el premi Yvette Barbaza (2010). Especialitzat en àrees vinculades a la promoció econòmica i el turisme, darrerament ha obtingut el títol de doctor en Turisme, Dret i Empresa (2012). Amb La paraula silenciada realitza la seva primera incursió en el gènere de la novel·la, i és l’obra guanyadora del XXVI Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó (2013). És la primera vegada que una novel·la és guardonada per unanimitat pels membres del tribunal. Pare de dues criatures, la Núria i en Biel, actualment resideix a Pedret i Marzà i es considera un empordanès més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok