Presentació Operació Montserrat, de Pere Perpinyà i Valero

Què en pensaríeu si en el decurs d’una estada a Montserrat us acusessin d’intentar assassinar l’abat? Què faríeu si un grup ultradretà espanyola us volgués matar? I si descobríssiu que hi ha membres de la policia espanyola inflitrats en el cos dels mossos d’esquadra? Les respostes les trobareu en aquesta meva primera novel·la, escrita en el decurs d’una estada a Montserrat, la Muntanya Sagrada de Catalunya.

En Bernat Oliba ha decidit anar a passar uns dies a Montserrat, per tal de reflexionar i desconnectar en relació a la seva atrafegada vida. El mateix dia de la seva arribada es produeix un atemptat contra l’abat i ell passa a convertir-se en el principal sospitós. A partir d’aquell moment mantindrà una lluita frenètica per tal de demostrar la seva innocència i, en el decurs de la mateixa, coneixerà la Ruth. L’amor sorgirà entre els dos, i mentre lluiten per demostrar la innocència d’en Bernat, descobriran la implicació d’un grup ultradretà espanyola anomenat EUGYL (Una España Grande Y Libre), que recolzat per diferents i diversos poders de l’estat espanyol, vol somoure alguns dels fonaments sobre els que ha crescut i s’ha desenvolupat i format Catalunya i la seva gent.

La trama ens mostra com, per tal de mantenir la “unidad de España”, hi ha qui està decidit a fer el que calgui. Al mateix temps que en Bernat i la Ruth investiguen i en pateixen les conseqüències farem un viatge per la història mil·lenària de Montserrat i Catalunya.

Una història que ens transportarà des de Montserrat al Parlament de Catalunya tot passant pel Museu de Cera i la Sagrada Família de Gaudí, el Zurich de la plaça Catalunya així com per Madrid i Valladolid. Però també i sobretot, la novel·la és una mostra de fe. Fe en Catalunya i la seva gent i fe en la Moreneta. LA NOVEL·LA QUE T’EXPLICA, TAMBÉ, PERQUÈ CATALUNYA HA DE SER LLIURE I PODER DECIDIR EL SEU FUTUR.

Sobre l’autor:

Pere Perpinyà i Valero (Girona, 1965). Aquesta és la seva primera novel·la, una apassionant obra de politica-ficció. Actualment n’està preparant una altra sobre el Camí de Sant Jaume, ruta que ha fet en diverses ocasions. També és un apassionat del tema càtar i ell mateix considera que està avançant pel Camí dels Bons Homes i les Bones Dones. Patriota insubornable, sempre ha cregut que “tots units fem força, tant se val d’on venim” i es defineix com un home de Fe. Fe en Catalunya i la seva gent, i Fe en la Moreneta.

targeto operacio montserrat                             cartell operacio montserrat A4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok