Seebook

seebook_logo  varios-seebook1

 

Què és seebook:

Seebook és el primer ebook que es pot tocar. Retorna el contingut digital al món real. En adquirir una de les nostres targetes reproduiràs l’experiència de comprar un llibre físic, però més lleuger, econòmic i ecològic. Només hauràs de escanejar o copiar el codi del seu interior per descarregar a l’instant un ebook personalitzat. Per realitzar-la pots emprar qualsevol dispositiu: un smartphone, una tablet o un ordinador.

 

seebook

 

Què ofereix seebook:

– Seguirem anant als nostres comerços favorits perquè  es vendrà en llibreries.

– El teu autor favorit podrà firmar-te un exemplar de la seva última novel·la perquè incorpora un espai per escriure.

– Podràs tornar a tenir una biblioteca perquè és un objecte bonic amb edicions numerades que es pot col·leccionar, però sense ocupar mitja casa!seebook-caja-regalo-360x201

– El podràs enviar i dedicar a qui vulguis, perquè té la mesura normalitzada d’una targeta postal.

– Regalar cultura tornarà a ser una experiència càlida perquè a li pots posar un llaç.

 

 

seebook-628x250_628x250

Com s’ultilitza:

– A l’interior del Seebook hi ha un codi QR que pots escanejar amb QRreader o qualsevol de les aplicacions gratuïtes del teu Android o iPhone o també trobaràs un codi alfanuméric que podràs introduir a mà directament al nostre web seebook.eu.

– Ja només hauràs de triar el format que vulguis per al teu ebook, introduir el teu correu electrònic i llestos! A la teva safata d’entrada trobaràs l’enllaç que et permetrà l’accés a la plataforma de descàrrega. Podràs descarregar el teu ebook amb un sol clic.

 

catalogo-extinta-seebook

 

 

A més, amb el seebook, podràs baixar-te els materials extra. Com en els “extra” d’un DVD, aquí trobaràs gravacions exclusives de l’autor per a tu, imatges relacionades amb el llibre, capítols descartats … Perquè en Seebook valorem l’escriptura i sabem que un llibre sempre va acompanyat d’un petit univers que mereix ser conegut.

És important que guardis la teva targeta Seebook: així podràs tornar a descarregar l’ebook en cas de pèrdua. Guardar-la no serà un destorb: gairebé no ocupa, no pesa, és tan bonica com la portada d’un llibre i està numerada, amb el que seràs posseïdor d’un objecte únic.

Aquí teniu una notícia de TV3 sobre el seebook.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok