Superem el càncer! Pedalem per la Independència.

Superem-el-càncer.-Pedalem-per-la-independència

Aquest llibre permet reviure, de manera àgil i divertida, el recorregut que el jove jardiner de Girona, Eduard Sadurní i tota una colla d’entusiastes seguidors, va fer l’estiu de 2013 pedalant per totes les 41 comarques del Principat de Catalunya.

L’Eduard sap combinar bé les anècdotes divertides i els tocs d’humor amb els tocs de “tumor”, més delicats i emotius. Amb el seu esperit alegre i positiu, ens explica –i si ens ho pot explicar és perquè en va sortir victoriós– el seu repte personal per superar una greu malaltia, tot fent un bon paral·lelisme entre l’actitud coratjosa que cal tenir per afrontar i superar un càncer, i la que ens cal tenir als catalans com a poble, per recuperar la nostra llibertat.

Gaudiu del relat d’uns fets reals, on també tindreu una guia de viatge per si mai voleu descobrir altres parts del país. I, en certa manera, també pot ser un llibre d’autoajuda per encoratjar-vos a tirar endavant qualsevol iniciativa que us plantegeu, per difícil que us pugui semblar.

L’Eduard sap transmetre i encomanar el seu entusiasme i deixa ben palesa aquella màxima que diu que “qui vol fer una cosa, troba els mitjans, i qui no, cerca excuses”. 576_1412270368915161_(655_x_435)

Aquesta és Una història basada en la il·lusió per la vida de l’Eduard Sadurní, després de superar un càncer als 27 anys, que pretén incentivar als catalans amb el Projecte Sobiranista, perquè ens canviarà com a societat i ens farà millors persones. Pretén fer entendre al País, que SI i només SI lluitem i pedalem, també vencerem al nostre càncer, el governar espanyol.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web fa us de cookies ¿Les acceptes? Més informació Si