Vàrem mirar ben al lluny del desert

9788439392354 (1)

El llibre és un recull de les actes del simposi “Espanya contra Catalunya”, celebrat a Barcelona a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans i impulsat pel Centre d’Història Contemporània de Catalunya i per la Societat Catalana d’Estudis Històrics (IEC), que reuní ponents i comunicants rellevants estudiosos del passat català. L’objectiu del simposi fou analitzar, amb criteris històrics, des del segle XVIII fins als nostres dies, les conseqüències que ha tingut per al país l’acció política, gairebé sempre de caire repressiu, tant de l’Estat com d’altres sectors intel·lectuals, mediàtics i partidistes espanyols contra Catalunya.

El llibre, inclou dues comunicacions sobre la repressió a l’independentisme català. La primera és “La criminalització de l’independentisme a les Balears” de Miquel Amengual Bibiloni i Joan Pau Jordà Sánchez. L’altra comunicació sobre repressió de l’independentisme que es pot llegir en aquest llibre es titula “La repressió contra el moviment independentista català 1974-2014: anàlisi dels fets i conseqüències” de Ramón Piqué i Pere Castellanos.

Compra en línia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok