Vine a la Llibreria Les Voltes a lliurar la teva autoinculpació!

autoinculpacio

L’ANC inicia la campanya d’autoinculpacions arran de l’acceptació a tràmit de la querella pel 9N

Arran de l’admissió a tràmit per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de la querella que va presentar el fiscal general de l’Estat contra el president del Govern, Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat una campanya d’autoinculpacions en defensa del 9N.

L’objectiu, a més de mostrar la solidaritat amb els representants polítics querellats per permetre que la ciutadania de Catalunya pogués expressar lliurement la seva opinió a les urnes, és el de manifestar la manca de garanties democràtiques de l’Estat espanyol.

D’aquesta manera, l’ANC fa una crida a tots els demòcrates a omplir aquest document per lliurar-lo a la Llibreria Les Voltes. La segona quinzena de gener totes les autoinculpacions recollides seran lliurades a la fiscalia de Girona adjuntant aquest altre document.

B5d9yonCIAAAKd1

Al document, els signants admeten haver participat a la consulta del 9N sense haver estat obligats per cap institució o persona; i denuncien “la manca de garanties democràtiques de l’Estat espanyol, on la divisió de poders és inexistent”.

Més informació a autoinculpacions9n.assemblea.cat

#autoinculpacions9n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok